Uw persoonlijke koerier in Eindhoven

Heeft u post die niet kan wachten en binnen Eindhoven snel verplaatst moet worden? Reken dan niet op de gewone post, dat kost veel meer tijd. Wat u nodig heeft is een koerier in Eindhoven die u dezelfde dag nog helpt met het bezorgen van uw post. Ongeacht of dit brieven of pakketjes zijn, onze fietskoerier in Eindhoven staat dagelijks voor u klaar.

Wij komen het te verzenden object bij u op locatie afhalen en u mag rekenen op een persoonlijke service. U geeft uw wensen aan en wij maken het in orde. Onze koerier in Eindhoven is bovendien dermate snel dat het pakketje of de brief in een mum van tijd op de gewenste locatie wordt afgeleverd. Wel zo prettig, niet?

Snelle bezorging

De koerier in Eindhoven kan de snelle bezorging op een praktische manier uitvoeren. Wij werken uitsluitend met fietsen en (elektrische) scooters, waardoor wij ons snel en op een schone manier door de stad verplaatsen. We gebruiken expres geen auto, gezien dat vaak meer tijd kost en slecht voor het milieu is. Liever gaan we fietsen, dat is immers gezond en in de binnenstad ben je dan natuurlijk vele malen sneller.

Maar ook buiten de stad zetten wij onze koeriers in. De bezorger in Eindhoven rijdt vooral in de stad zelf rond, maar onze dienst strekt zich uit naar een cirkel van 7 tot 8 kilometer buiten de stad. Dus als er iets net buiten Eindhoven afgeleverd moet worden, dan doen we dat natuurlijk ook graag. Onze pakketbezorger stapt direct op de tweewieler als u onze dienst nodig heeft. U heeft de garantie op een snelle ophaal en aflevering met BeeFault 2 Delivery!

Koerier Eindhoven

Voor kleine pakketjes

De koerier in Eindhoven richt zich op de bezorging van brieven en met name pakketjes. Het gaat dan primair om kleine pakketjes, gezien er een beperkte ruimte is op de fiets of de scooter die wij gebruiken. Een belangrijk punt om rekening mee te houden en op onze website informeren wij u graag over alle mogelijkheden.

Vanzelfsprekend mag u rekenen op een professionele aanpak, scherpe tarieven en een vlotte afhandeling. Wij geven u de garantie dat uw post zo snel mogelijk afgeleverd wordt. Maar ook als u speciale wensen of verzoeken heeft, dan kunt u dat altijd even aangeven. Als koerier in Eindhoven richten wij ons op een persoonlijke aanpak en wij denken dus graag met u mee.

Vandaag nog iets versturen? Neem contact met onze koerier in Eindhoven op! Wij gaan graag voor u de weg op.

Menu