Uw snelle bezorger in Eindhoven

Een pakketje moet in Eindhoven bezorgd worden, maar u heeft geen tijd? BeeFault 2 Delivery is waar u terecht kan! Wij zijn uw snelle bezorger in Eindhoven en dat op de meest effectieve manier: de fiets of scooter. Als bezorger in Eindhoven werken wij in de stad en tot een omtrek van 7 tot 8 kilometer buiten Eindhoven.

Dient er snel een pakketje of een brief elders afgeleverd te worden en gaat de traditionele post daarvoor te langzaam? Dan staan wij voor u klaar. Pakketjes die dezelfde dag nog afgeleverd moeten worden, worden door onze koerier snel van A naar B gebracht. Natuurlijk met alle extra service die u wenst, zodat u een goede vervoerder in de arm neemt.

Snel transport

Onze bezorger in Eindhoven is gericht op snel transport van brieven en pakketjes. Wij komen bij u thuis of op kantoor langs om het pakketje op te halen en brengen die dan gelijk naar het gewenste adres. Dit doen wij op de fiets of met een scooter, wat ons in de gelegenheid stelt om zeer snel naar het adres te reizen waar uw pakket of brief heen moet.

Wij gebruiken expres geen auto’s, dat is immers meer tijdrovend en niet goed voor het milieu! Fietsen is gezond en met de (elektrische) scooter zijn we er vlot, waardoor uw bezorging snel geregeld kan worden. Geen haast, wel haast… het maakt niet uit, wij stappen graag op onze tweewielers voor u en dat natuurlijk tegen een scherp tarief, zodat het voor u aantrekkelijk is om gebruik te maken van onze diensten.

Bezorger Eindhoven

Kleine pakketjes en brieven

Doordat wij als fietskoerier in Eindhoven voornamelijk op de fiets, of eventueel op de scooter, de post verplaatsen, richten wij ons op brieven en kleine pakketjes. Pakketjes van het formaat dat wij gemakkelijk mee kunnen nemen en wat dus geen invloed op ons tempo heeft. Neem een kijkje op de website om te zien wat de mogelijkheden in dat kader zijn, zodat u precies weet van hoe of wat.

Nu een koerier nodig? Bel ons
Heeft u snel een bezorger in Eindhoven nodig? U kunt ons direct bellen. Wij sturen dan zo snel mogelijk een koerier in Eindhoven naar u toe. Geef aan wat de haast is en wij maken het voor u in orde, zodat u hier geen omkijken naar heeft. Heeft u speciale wensen, meerdere brieven of pakketjes? Vraag naar de mogelijkheden.

Onze bezorger in Eindhoven gaat graag voor u aan de slag. Neem contact met ons op en wij staan binnen een mum van tijd bij u voor de deur!

Menu